Almond Biscotti, lagi sejenis biskut yang di perbuat dari putih telur. Puan-puan yang tengah dok buat biskut raya tu ingat yea jangan buang lebihan putih telur tu... simpan dalam peti sejuk untuk di buat biskut ini atau biskut batu jadi tak ler membazir putih telur yang sebenarnya, boleh di buat bermacam-macam seperti biskut, kek dan kuih-muih. Biskut Inggeris ini biasa di makan sebagai kudapan ringgan, sesuai di hidang bersama secawan kopi panas atau di makan begitu saja, tidak menggunakan mentega, walaupun agak keras tapi kak wan gemarkannya...
Tags
Biskut
Slm k'wan...wahhh banyaknyer kuih raya kat sini..sume sedap2 & cantik2 belaka..yg mana satu nak pilih ni..dah kelabu mata ni..
ReplyDeletesalam k.wan...atie ada copy & try biskut2 dari umah akak nie....sedap2 belaka semuanya!makasih k.wan..& mintak halalkn yer..
ReplyDeleteIda Ddapur@walaikumussalam, kalau kelabu mata kena pakai cermin mata dulu yea baru cari resipi hee hee.. slmt menyambut hari raya..
ReplyDeleteazatiesyang@sama-sama dan slmt menyambut hari lebaran ...
ReplyDeleteazatiesyang@sama-sama dan slmt menyambut hari lebaran ...
ReplyDelete