Adunan asalnya daripada biskut tradisional iaitu biskut samperit, tapi kak wan beri deco yang lebih moden dan menarik sesuai dengan aliran zaman... emm emm.. macam fesyen baju raya lak yea .. tapi tak salah kan beri rupa dan penampilan yang lebih cun asalkan tak merubah terus rasanya. Biskut samperit sama juga seperti bangkit santan yang sentiasa mendapat tempat di hati peminat biskut-biskut tradisional ...
Tags
Biskut
Salam ramadhan kakwan..waaa..memang cntik smprit pndan tu..memang tabik spring la kakwan ni..ckup kretip dan teror sngat2..kwan blik kltan ke raya ni..kita pun insyaallah thun ni braya kat kltan..dah lama sngat xblik kmpung..
ReplyDeletekak wan amik ode lagi ke?
ReplyDeleteMaz@kak wan blik gak kmpg thun ni biasa x lama 4 ari jer klu sng roger laa kakwan kt kampung yea..
ReplyDeleteAnonymous@dah tutup order,,klu nk lpas raya mungkin boleh ..
ReplyDeletewaaa kakwan kretipp! green lace dah jd semprit! slamat bpuasa kakwan..
ReplyDeleteas'kum kak wan..saya suke tgk blog kak wan ni..suke segala kuih muih yg ade..sedap2 belaka...thanks kerana sudi kongsi resepi sedap2 ye..(selama ni silent reader jek)
ReplyDeletesalam kak, cantiknyer kuih semprit tu...menyerlah warnanyer...
ReplyDeleteAnneRaini@mekasih nti cuba yea..
ReplyDeleteYati Ali@tekiu, jika suka cubalah..
ReplyDeletekak wan, klu biskut ni sy terap pki acuan boleh ke?tq
ReplyDeleteAnonymous@boleh di terap dgn acuan di sukai..
ReplyDeleteAnneRaini@mekasih nti cuba yea..
ReplyDeleteas'kum kak wan..saya suke tgk blog kak wan ni..suke segala kuih muih yg ade..sedap2 belaka...thanks kerana sudi kongsi resepi sedap2 ye..(selama ni silent reader jek)
ReplyDeletekak wan amik ode lagi ke?
ReplyDelete