Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Contact Form

Dark mode Logo

Dark mode Logo

Default Image

timeago

Related Posts

×
ticker[recent/5]
Tempahan Agar-agar Kering

Agar-Agar Kering Rose dalam Bakul Pastry - Zafuan


Agar-Agar Kering Rose dalam Bakul Pastry dari  Zafuan untuk tunangannya di Trengganu.  Kak Wan syorkan hantaran sebegini kerana keduanya tahan untuk perjalanan jauh.  Tahan sehingga sebulan pada suhu bilik, comel di pandang dan enak di makan.


Gubahan bunga rose di buat dari agar-agar yang di jemur beberapa hari sehingga kering.  Memang comel di isi dalam bakul pastry yang menambahkan keunikan hantaran.  Tetapi jika ingin hantaran sebegini tempahan mestilah di buat seawal 1 bulan dari tarikh keraiaan kerana ia mengambil masa untuk membuatnya,,

Agar-Agar Kering Rose dalam Bakul Pastry - Zafuan