Status tempahan bulan July

Tempahan untuk bulan August telah ditutup(penuh). Untuk makluman kelas atau PJJ sila Whatsapp di 011-60603515. TQ
Saturday, July 22, 2017

Handbag Cake and Make up Cupcake - Nur Atira



Handbag Cake and Make up Cupcake - Nur Atira, jarang sekali K1 buat kek harijadi untuk anak-anak, kalau tiba harijadi mereka, K1 lebih suka raikan di luar rumah samada di hotel atau restoran, belanja makan tetapi bukan makan kek.. pelik kan :D

Tetapi Harijadi tahun ni mendapat permintaan istimewa dari anak bongsu K1 ni, minta di buatkan kek harijadi bentuk beg chanel tambahan pula memang suka melawa dan bersolek sesuai dengan pekerjaan di Mas Airlines.  Tak nak buat, takut merajuk pula, walaupun di offer makan di restoran nak jugak ummi buatkan kek untuk meraikan bersama kawan2nya ..

Jadi untuk tidak menghampakan permintaannya, K1 rajinkan diri buatkan kek handbag chanel dan make up cupcake sebagai hadiah harijadi ke 22 Tahun.  Selamat Hari Lahir ke 22 dah besar anak ummi walaupun sehingga sekarang masih memanggilnya Baby"
...