Mee rebus ini baru jee masak sebentar tadi, masih berasap lagi .. sepatutnya untuk hidangan petang nanti tapi anak-anak tak mahu makan nasi jadi hidangan ini untuk makan tengahari hari ni..
Dalam resipi ini kak wan letak beberapa keping biskut marie yang di kisar halus untuk memekatkan kuah selain dari itu puan boleh juga menggunakan ubi keledek manis yang dilecek halus. Kedua-dua bahan ini selain dari memekatkan kuah mee ia juga memaniskan kuah..
Tags
Pasta
salam kakwan
ReplyDeletenak tanya keledek yg kakwan guna
jenis yg mana satu, putih ke oren tu
Manje@akak pakai keledek oren, rasa manis dn isinya lembut sng dilecek..
ReplyDeleteK.wan
ReplyDeletesy suka mee rebus tp biasa letak ubi keledek tak pernah cuba resepi letak biskut marie...nanti nak cuba resepi K.Wan ni.
salam kakwan
ReplyDeletenak tanya keledek yg kakwan guna
jenis yg mana satu, putih ke oren tu