Portuguese Egg Tarts lain dari tart telur yang menggunakan pastri biasa, lebih garing apabila di bakar. Jika nak cara mudah, beli saja frozen pastry puff,,, canai, masukkan kastard kemudian bakar,,, dan whoala ! sungguh enak sekali ...
Tengoklah adunan sedang mengelembung di dalam oven ...
Bila dah keluar oven, terus je mengecut dan nampak hodoh tapi dah tentulah sedap ...
best..nk cuba la..he2
ReplyDeletesalam k.wan..lama nya x berkunjung kesini....masa raya aritu byk resepi2 biskut yg atie copy & buat..halalkn kak yer....
ReplyDeleteazatiesayang@walaikumussalam, kakwan pun kekadang singgah gak dapur kengkawan siber cari resipi mana yg sedap kita cuba n share kan, sonok tgk atie cuba dn berjaya :)
ReplyDeleteazatiesayang@walaikumussalam, kakwan pun kekadang singgah gak dapur kengkawan siber cari resipi mana yg sedap kita cuba n share kan, sonok tgk atie cuba dn berjaya :)
ReplyDeletesalam k.wan..lama nya x berkunjung kesini....masa raya aritu byk resepi2 biskut yg atie copy & buat..halalkn kak yer....
ReplyDelete