Menyambut kedatangan Hari Raya Aidilfitri (◡‿◡✿)

Kepada yang pulang ke kampung halaman, sila pandu dengan cermat dan berhati-hati. kakwan mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca blog kerana sudi datang mencuba resepi dan membuat tempahan. Terima kasih :)
Sunday, February 08, 2015

Lepat Labu



Lepat Labu, tergendala kejap posting lepat labu ni.. K1 siapkan tempahan tunang dulu ye, sambil2 tu sempat jugak godek lepat labu wat sikit saja sebab baki labu pun tinggal ciput je.. 

K1 suka sangat tenguk warna kuning keemasan labu ni, original colour tak perlu tambah artificial colour cantik menyerlah warnanya..

Resipi :  Lepat Labu
...