↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


.

Wednesday, May 29, 2013

Biskut Lidah Kucing Pelangi

....

Biskut Lidah Kucing Pelangi, apa kata kita mencuba biskut ranggup dari Indonesia ini untuk hari lebaran kita nanti.. Mungkin ramai yang masih belum mencubanya, biskut ini sangat ranggup apalagi di buat dengan warna-warna pelangi yang memeriahkan suasana di hari raya.
Biskut Lidah Kucing mempunyai banyak versi, ada yang berkeju, pandan, chocolate dan coffee.. malah antara biskut atau kudapan popular yang di hidang semasa hari lembaran di Indonesia.. Bagaimana dengan lidah kucing pelangi ? meriah dengan warna kan..

Walaupun bulan puasa belum tiba lagi, tapi apa salahnya mencuba dulu resipi yang menarik ini :D  kalau dah bulan puasa dah tentu tak dapat merasa.. ^___ ^ hee hee ..

Biskut Lidah Kucing Pelangi terlajak laris cover majalah Aroma back issue Nov-Dec 2013
Resipi :  Biskut Lidah Kucing Pelangi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara
©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas