728x90 AdSpace

Selamat Menyambut Hari
Raya Aidil Fitri & Maaf zahir dan batin dari Citarasawan
Thursday, March 28, 2013

Tart Kelapa / Coconut Tart

Tart Kelapa / Coconut Tart, dah biasa makan cheese tart, kali ni Yas nak cuba tart kelapa pula.. TQVM Yasmin :D
K1 pun da lama tak rasa tart kelapa,, sedap pula rasenya.. pastri tart yang ranggup dengan isian kelapa parut segar bertambah enak bersama secawan teh lemon .. sila kan :D
Resipi :  Tart Kelapa / Coconut Tart
Anda boleh memberi komen melalui facebook,twitter dan blogger dengan menekan petak komen dan pilih icon untuk login disebelah :D
Scroll to Top