↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


.

Monday, January 28, 2013

Karipap Lapis Sardine

....

Karipap Lapis Sardine, adunan pastri karipap lapis dari dapur CMG, berlapis, ranggup dan enak..intinya terpulanglah pada selera, K1 guna inti mackerel wahh sedapnyer hidangan petang ni.. :D
Membuat karipap lapis begini memerlukan kesabaran, selain mengambil masa dan remeh membuatnya,  ia meninggalkan serdak yang mendap dan mengotorkan minyak setiap kali gorengan,  kena gantikan minyak  yang baru setiap beberapa kali gorengan.. jadi tak hairan la tak ramai yang mau mengambil tempahan untuk membuat karipap lapis begini.. tapi puan boleh membuatnya sendiri di rumah, memang berbaloi resipi dari dapur Che Mat ni ..

Resipi :  Karipap Lapis Sardine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara
©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas