728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Friday, January 13, 2012

Lemon Cheese Tart


Lemon Cheese Tart,, wahhh beribu-ribu lemon!! rasanya yang ini lebih Umm" dengan kesegaran buah lemon sebenar bersama krim keju yang lemak berkrimmm.. :D am i too much ? hee hee ...


Buat selera K1 tak terkawal sekejap,, first time buat .. itupun kerana Elly yang order katanya dah selalu makan filing yang manis seperti blueberry dan strawberry jadi kena bertukar rasa pula.. ermm betul juga katanya tu.. :D


Luckily K1 pun dapat merasa sama.. sebelum ni K1 tak terfikir pula nak buat, lain kali nak buat untuk makan sendiri pula,,  tadi dapat merasa 3 biji jer hu huu.. :)  Thanks Elly ..

 Resipi :  Lemon Cheese Tart


...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!