↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas

.

Wednesday, November 16, 2011

Kuih Dadar Durian

....


Kuih Dadar Durian,, dadar yang lembut dengan isi  inti durian yang berkrimmmm... peminat durian silalah cuba memang berbaloi-baloi  ... yang x minat durian di kecualikan hii hiii ... :D


Mulanya K1 nak guna resipi yang pakai whiping cream dan isi durian segar,, tapi yang ada kat dapor K1 isi durian beku ,, ok masak aje lah!


bila dah makan,,,, ermmm sedapnyerrrr... meh lah join,,  ^o^ one cup of tea and one piece of dadar durian da di du justtt for u...
Resipi :  Kuih Dadar Durian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas