728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Wednesday, November 9, 2011

Kek Oren Puding Karamel


Kek Oren Puding Karamel, resipi asal dari Puan Munira, kek istimewa untuk hari istimewa K1,, 8 Nov hee hee .. Terima kasih Yaa Allah kerana panjangkan usia ku.. Aminn..


Dah lama K1 simpan resipi kek ni, sebenarnya K1 belum pernah wat birthday cake untuk diri sendiri, zaman berkerja dulu, setiap tahun K1 di hadiahkan sebiji kek dan raikan birthday di ofis dengan 50 staff yang menyanyikan lagu Happy Birthday masa tu cukup meriah,,,  bila dah resign K1 dah tak berminat raikan birthday sendiri ...


Agaknya kerana teringin nak merasa kek yang sedap ini K1 buatkan jugak walaupun sepatutnya K1 buat semalam ... K1 buat kek oren dan coklat, yang warna-warna pelangi tu rasanya dah ramai yang buat ...


Happy Belated Birthday to me hee hee :P Yummyyy
Resipi :  Kek Oren Puding Karamel


...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!