728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Tuesday, May 10, 2011

Tempahan Kuih Muih Tradisional


Atas :  Kuih Talam Suji, Kuih Lapis Nyonya, Pulut Kuning
Bawah :  Puding Cendol Indonesia, Puding Marble


Order dari Fifi untuk majlis harijadi anak,, ingatkan K1 je yang bangun kul 1 pagi sediakan kuih-muih ini rupanya Fifi pun sama,,, tengah buatkan kek untuk anaknya,, sama-sama tak tidur lah sampai ke pagi..

Fifi ini pun tokeh kek jugak sesiapa yang nak order kek atau cupkek bolehlah ke blog thecupcakesshow.blogspot.com dan bagi yang berminat dengan barangan bayi, pakaian kanak-kanak yang cute mute serta barangan wanita berjenama seperti handbag, kasut dan accessories bolehlah jenguk ke blogsweetpinkystuff.blogspot.com semua barangan cantik-cantik hmm mungkin hari raya ini lebih bergaya dengan pakaian dan barangan dari kedai online Fifi ni...
...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!