728x90 AdSpace

  • Latest News

    Wednesday, May 18, 2011
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    4 comments:

    1. salam kak wan.
      maaf ye, saye nak tanye pasal biskut snow almond. terpaksa plak komen kat biskut mama carey nih.
      saya cube buat biskut snow almond, buat biskut semuanye ok. part nk celup coklat tu saye ade mslh sket. saye masak coklat, cepat beno keras nye. saye letak minyak sayur, cepat juge keras nye. ade ape ape tips tak yg kak wan boleh kongsi? kak wan boleh balas ke emel saye, detolnadia@gmail.com. sayee tunguu :) time kaseh kak wann.

      ReplyDelete
    2. Nadiatul@coklat masakan hitam yg beku bleh dicairkan semula (double boil) elakan dri mengunakan minyak sebaliknya gunakan cocoa butter tuk mencairkannya. Jgn overboil, apbila coklat mencair bhgian bwahnya terus angkat dri api dan kacau hgga cair sepenuhnya hrp membantu ... sila baca d panduan mengenai coklat masakan.

      ReplyDelete
    3. Nadiatul@coklat masakan hitam yg beku bleh dicairkan semula (double boil) elakan dri mengunakan minyak sebaliknya gunakan cocoa butter tuk mencairkannya. Jgn overboil, apbila coklat mencair bhgian bwahnya terus angkat dri api dan kacau hgga cair sepenuhnya hrp membantu ... sila baca d panduan mengenai coklat masakan.

      ReplyDelete
    4. salam kak wan.
      maaf ye, saye nak tanye pasal biskut snow almond. terpaksa plak komen kat biskut mama carey nih.
      saya cube buat biskut snow almond, buat biskut semuanye ok. part nk celup coklat tu saye ade mslh sket. saye masak coklat, cepat beno keras nye. saye letak minyak sayur, cepat juge keras nye. ade ape ape tips tak yg kak wan boleh kongsi? kak wan boleh balas ke emel saye, detolnadia@gmail.com. sayee tunguu :) time kaseh kak wann.

      ReplyDelete

    ---------------------
    Komen ↓

    Item Reviewed: Biskut Mama Carey Rating: 5 Reviewed By: Kakwan (K1) - citarasawan
    Scroll to Top