↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


Wednesday, February 16, 2011

Agar-agar Lumut

....


Agar-agar Lumut, memang suka sangat dengan agar-agar lumut ni,, sebab rasa pandan dan santannya yang wangi dan lemak... selalunya K1 akan kisar daun pandan dan letak sedikit pewarna saja supaya dapat menikmati rasa pandan yang sebenarnya..


Haa haaa... semuanya nampak hijau kannn,,, ermmm mestilah agar-agar yang berlumut hee hee.. letak beberapa biji ceri merah untuk tampilan yang lebih attractive... 

Jika tak sanggup membuat agar-agar yang berlapis, inilah pilihan agar-agar yang paling tepat, senang dan sedap,,, mesti licin!


Resipi :  Agar-agar Lumut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Telah Berkata :

Ayu Safieza said...

slurppppp!! Terasa kat tekak makan itu agar2 lumut di ini fadang fasiiiir...:)

sedapnye kak wan.......err dah licin ke?.....:)))

Citarasawan said...

AyuSafieza@akak nk minta no h/phone blehhh.. akak selalu patah balik bila bertandang umah ayu dh enter word verified tk jgak dpt masuk huuu huuu...

Ida Ddapur said...

kak wan...cun la agak2 lumut ni berpossing...sedapnyer
Ida nak btw, ida ada cuba snickers cheese cake...sedap2 sesangat....tq ver much ye kak..hari tu, ida nmpk kat blog Hotmama..ida copy dr situ

Citarasawan said...

AyuSafieza@akak nk minta no h/phone blehhh.. akak selalu patah balik bila bertandang umah ayu dh enter word verified tk jgak dpt masuk huuu huuu...

Post a Comment

---------------------
Komen ↓

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas