↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas

.

Sunday, November 28, 2010

Kerepek Ubi Kayu

....

Kerepek ubi kayu, kudapan ringkas dari ubi kayu, ranggup dan enak dengan perisa BBQ atau black pepper, senang disediakan, santai dikunyah,,,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Telah Berkata :

Dhia Delisha said...

saya just nak tau mcm mana nak bg dia maintane ranggup... saya buat selalu keras mcm kayu walaupun disagat nipis2...n direndam air kapur...

Citarasawan said...

Dhia@akak pun buat macam dhia gak, ptg nipis2 lpas goreng smpan dlm bekas kedap udara.. masih ranggup dlm 2-3 hari,, akak pun bkn pkar dlm buat kerepek ni hnya mencuba saja... :)

Dhia Delisha said...

saya just nak tau mcm mana nak bg dia maintane ranggup... saya buat selalu keras mcm kayu walaupun disagat nipis2...n direndam air kapur...

Post a Comment

---------------------
Komen ↓

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas