728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Thursday, July 15, 2010

Jom promote blog kat citarasawan .. Gengmasak Pertama


Assalamualikum dan Hye kawan-kawan semua! hehe, kakwan ingat nak buat sesuatu yang menariklah hari ni, biasanya kakwan akan bagitau tips-tips, resipi dan kaedah memasak.. tapi sekarang kakwan nak promote blog kawan-kawan yang suka dan rajin  memasak serta resipi-resipi menarik yang pernah di cuba.

Sepanjang kakwan berblog walking, kakwan terjumpe pelbagai masakan menarik dengan resipi yang pelbagai! dari blog-blog masakan kengkawan alam cyber Dan Alhamdulillah blog citarasawan sudah pun mencapai 1500 pengunjung sehari mengikut statistik daripada nuffnang dan google analitik, manakala 950 untuk unik visitor hari ini, terima kasih kerana menyokong. mungkin nilai nya amat sedikit bagi sesetengah orang, tapi bagi kakwan, minat terhadap masakan dan perkongsian resipi lagi bermakna! hehe...Ilmu Untuk D'kongsi Bersama ..."

Baiklah....

1.
Caranye mudah sahaja, pilih tajuk yang sesuai dibawah.. 
Saya suka Citarasawan kerana.. atau Resipi Citarasawan yang pelbagai atau Blog Citarasawan bersama kakwan

2.
Tulis apa-apa entri mengenai kakwan dan citarasawan, dan pastikan link kakwan kena ada sekali dalam post tu, yang akan ke sini http://citarasawan.blogspot.com , kalau ada tambahan lagi, mungkin lagi menarik

tiada gambar pun takpe.. atau tak tahu tulis panjang-panjang pun takpe. :)
(kalau ada.. ianya pasti menarik! :) ehehe... )


Kakwan akan promote didalam post entri. Dan akan bagitau blog masakan kawan-kawan tu, hehe.
(Ingat blog berbentuk masakan sahaja tau... )

Sekian daripada kakwan.

Bila sudah siap entri tu, silalah letakkan link blog sahabat dikotak komen  post ini yee tapi bukan dichat box... sebab komen disitu sentiasa berubah, kadang2 kakwan tak sempat  nak baca hehe.. nanti kakwan carik :P

Blog2 yang mengambil bahagian dalam Jom Promote ini secara automatik di linkkan ke facebook, gengblogger ...

Tempoh mungkin diberikan 2 bulan sahaja :P, tengkiu very much...

Update : segmen pertama sudah ditutup, harap maklum

Update : Nantikan segmen kedua :)




...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!