Kak Wan ingat zara lagi tak yang pernah banyak tanya pasal coklat tu :).. Nak tanya la kalau nak buat almond london ke ape2 la berkaitan badam (sebiji badam @ badam cincang)nak buat cmne ek? Bakar ke goreng tanpa minyak> kalo bakar berapa lame & suhu nyer berapa ek?
Zaharah@badam bakar dlm oven lbh krg 20min ++ 160C bgantung pd kepanasan oven msg2 bila bkr tu test dlu klu isinya dh keras blehlah keluarkan dr oven. badam cincang/hiris goreng tanpa minyak hingga nmp perang..
salam kak wan.apa kabar?lama atie tk singgah kt sini..byk dah resepi yg enak2..trutama agar2 hantaran tembikai tue...cantik!
ReplyDeleteSalam,
ReplyDeleteKak Wan ingat zara lagi tak yang pernah banyak tanya pasal coklat tu :)..
Nak tanya la kalau nak buat almond london ke ape2 la berkaitan badam (sebiji badam @ badam cincang)nak buat cmne ek? Bakar ke goreng tanpa minyak> kalo bakar berapa lame & suhu nyer berapa ek?
Sori kalo banyak tanya :)
happy birthday!!
ReplyDeleteZaharah@badam bakar dlm oven lbh krg 20min ++ 160C bgantung pd kepanasan oven msg2 bila bkr tu test dlu klu isinya dh keras blehlah keluarkan dr oven.
ReplyDeletebadam cincang/hiris goreng tanpa minyak hingga nmp perang..
Azatiesayang@bila akak dh sng nti singgah umah atie masaklah apa yg patut yerr... :)
ReplyDeletehappy birthday!!
ReplyDeletesalam kak wan.apa kabar?lama atie tk singgah kt sini..byk dah resepi yg enak2..trutama agar2 hantaran tembikai tue...cantik!
ReplyDelete