728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Saturday, February 27, 2016

Mufin Apple Crumble / Apple Crumble Muffins


Mufin Apple Crumble / Apple Crumble Muffins, di buat istimewa untuk bonda tersayang.. Bonda K1 ni memang tak suka makan kek yang manis, ntah macam mana dia minta buatkan kek yang ada apple bila ternampak 2-3 biji apple tergolek kat dapur..

Memenuhi permintaannya K1 godek lah muffin yang penuh dengan apple, kejap je dah siap. Dalam filing apple dan topping juga dari apple dan taburan crumble yang ranggup.  Gembira sungguh bonda makan muffin apple ni, katanya ini kek yang paling sedap dan dia suka :) feeling happy ^_______^
Mufin Apple Crumble / Apple Crumble Muffins
...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!