Menyambut kedatangan Hari Raya Aidilfitri (◡‿◡✿)

Kepada yang pulang ke kampung halaman, sila pandu dengan cermat dan berhati-hati. kakwan mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca blog kerana sudi datang mencuba resepi dan membuat tempahan. Terima kasih :)
Tuesday, May 13, 2014

Roti Jejari Keju / Cheese Breadsticks



Roti Jejari Keju / Cheese Breadsticks, lama betul tak meroti agaknya dah lebih 2 tahun kot.. rasa2 laa.. sibuk sangat asyik pendamkan hasrat nak meroti..

Kebetulan bahan-bahan untuk cheese bread ni pun ada, jadi kena buat cepat-cepat sebelum mood meroti hilang.. siap jugak roti jejari keju ni :D :D
...