↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


.

Monday, December 17, 2012

Kek Kukus Buah Prune / Prune Steamed Cake

....

Kek Kukus Buah Prune / Prune Steamed Cake, untuk pengemar kek kukus tetapi tidak mau yang terlalu manis boleh mencuba kek kukus buah prune ini.. rasanya sedikit masam manis dengan karamel gula hangus.. semakin lama di simpan semakin sedap rasanya.. malah ia tahan sebulan di dalam peti sejuk dengan menyimpan dengan baik dalam bekas kedap udara dan di bungkus dengan aluminium foil..
Sedikit berbeza dengan kek buah english dengan campuran mixed fruits yang padat dan pelbagai, kek kukus buah prune hanya menggunakan buah prune sahaja dan rasanya tidak semanis English Fruit Cake.. untuk yang meraikan Christmas bole la mencubanya untuk perayaan Krimas nanti..
Resipi :  Kek Kukus Buah Prune / Prune Steamed Cake


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara
©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas