728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Sunday, July 22, 2012

Rainbow Push Up Cake

Rainbow Push Up Cake, tertawan pertama kali lihat rainbow push up cake ni kat blog Qaseh Honey ,, dalam hati dah berangan akan buat ini untuk doorgift majlis cukur jambul cucu pertama K1 pada 14hb Julai lalu ..
Sekarang musim cake in the jar dan push up cake, jadi K1 pun x nak ketinggalan mencubanya.  Push up container ni datang dari Australia dan K1 membelinya melalui Ebay, lebih kurang 3 minggu jugak la baru sampai..kat kedai bekalan bakery pun x de di jual.
Banyak jugaklah K1 buat untuk doorgift dan sekejap saja dah abis !  bebudak suka sangat tenguk warna-warni rainbow cake sampai ada yang igat ia aiscream, suka tenguk mereka berebut-rebut ..
Menarik, ceria dan meriah dengan warna, sesuai untuk di jadikan doorgift atau sambutan hari jadi anak-anak.. K1 buat dengan tiga jenis kek, kek rainbow, kek red velvet dan black forest..
 Rainbow push up cake
Red velvet push up cake
Black Forest push up cake
Apa saja jenis kek pun boleh di isi di dalamnya bila di lapis berselang seli dengan cream dan filling ia memang nampak hebat dan menarik sekali !
...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!