↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


Saturday, March 17, 2012

Membuat Bunga Dari Agar-agar - The Magic of Agar-agar

....

Membuat Bunga Dari Agar-agar - Dari Buku The Magic of Agar-agar, oke ada yang berminat nak belajar membuat bunga dari agar-agar,  kat sini K1 syorkan buku the magic of agar-agar dari Bake with Yen KL..
Nak tau ? K1 pun belajar dari buku ni jugak.  Dalam buku ni ada langkah demi langkah bagaimana membuat bunga dan mengubahnya. 
Apa yang di perlukan, sebuah buku, plastik mould dan cutter dan selebihnya adalah kreativiti dan imaginasi bagaimana menjadikan sebiji agar-agar bertukar menjadi gubahan yang cantik.  Sesiapa yang berminat untuk mendapat set lengkap ini bolehlah menempahnya dari K1 kerana buku the magic of agar-agar ini agak terhad dan setahu K1 hanya ada di cawangan Bake with Yen sahaja.


Harga satu set - RM120.00 (termasuk caj pos) - Semenanjung Malaysia
Buku the magic of agar-agar
Plastic Mould
Flower Cutter dan Motif cutter

Courier Service - RM15.00 - Semenanjung Malaysia
Courier Service - RM25.00 - Sabah dan Serawak
Courier Service - RM70.00 - Singapore
Courier Service - RM100.00 - Indonesia

Set RM120.00 adalah untuk penghantaran di dalam Semenanjung Malaysia sahaja
Untuk penghantaran luar Semenanjung, charge tambahan akan di kenakan - mengikut kadar CityLink atau Pos Laju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas