Tuesday, February 14, 2012

Cinnamon Sugar Pull Apart Bread



Cinnamon Sugar Pull Apart Bread,, haa dah cuba ker roti ni.. sedap tau .. sebenarnya roti K1 ni terhangus atasnya,, masa bakar 35 minit pertama tu egatkan dah masak rupanya masih mentah lagi kat dalam,, jadi K1 tambah masa bakar 20 minit lagi,, walawei  terhangus laa pulak daaa tapi rasanya tetap sedapp :D


K1 ni memadai je ubah langkah resipi dari Joythebaker ni hee hee..nak ikut step yang ori boleh rujuk ke web tu yaa.. 
Resipi :  Cinnamon Sugar Pull Apart Bread
...