728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Saturday, October 15, 2011

Wahh ada slideshow pula :D


Masa siapkan tempahan didapur.. sempatlah guling-guling menuju ke komputer untuk tengok blog, haisss suka sangat tengok blog walaupun dah banyak kali tengok.. sindrom blogger agaknya. tapi agak menarik kali ni bila kita tekan gambar pada setiap posting di citarasawan tu kan ia menjadi slideshow! wahhhh maveless sayooritaa... tapi apakah sebenarnya yang terjadi? hmm.. mungkin satu penambah baikan dari blogger sendiri, tapi yang hairan, di resipicitarasawan pula tiada perubahan.. hemmmm..



Blog kawan-kawan ada perubahan tak kat gambar masing-masing? kalau ada yang macam kakwan ni, mesti best kan, beruntunglah.. bertambah cantik mata memandang, kakwan harap semua blogger akan dapat future ni.

cubalah tekan pada gambar, lihat hasilnya.. :D

OOo... hampir terlupa, Bagi mereka yang belum lagi tahu untuk meletakan link blog pada halaman komen..
caranya mudah sahaja




Kalau nak komen mengunakan facebook, twitter dan sebagainya boleh tekan disebelah yee, dan Sign-in macam biasa :P

. ok itu sahaja coretan untuk hari ini, hehe

P/S ini kerja anak K1 laa ni ... follow instructions yeaa.. thanks
...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!