728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Saturday, May 14, 2011

Masalah Blogger kembali pulih, tetapi posting dan komen hilang?


Haiiss, sudah masuk 2 hari k1 tak boleh nak access ke dashboard ditambah pula kelajuan broadband yang agak slow rasanya belum pernah lagi masalah ini berlarutan lama seperti ini... pada mulanya k1 ingat bnda ni berlaku hanya pada blog k1 sahaja rupa-rupanya semua blogger kena, risau k1 dibuatnya.. apa sebenarnya yang berlaku yee? setelah mendapatkan pandangan dari anak-anak.. hik hik hik mereka je yang tahu benda-benda ni semua, k1 dengar aje.. dia cakap blogger sedang maintance kan data yang rosak/corrupt semasa proses penyengaraan itu, terdapat ramai blogger yang mengahadapi masalah tidak dapat access ke dashboard, komen hilang, artikel yang dipostkan sebelum ini hilang dan macam-macam lagi.. kalau nak dapatkan lagi status berkenaan dengan blogger anda semua boleh baca disini

Jadi disitu dia ada bagitahu yang blogger masih cuba untuk memulihkan kandungan bahan-bahan mereka.. ehh dah macam nak masak benda pula he he he.. maksud k1 diorang nak pulihkan semula data-data temporary yang hilang tu, mungkin taklama lagi artikel yang hilang tu kembali semula.. emm k1 pun tak pasti. tunggu je lah ye huhu.. walau apapun, k1 terpaksa edit semula tempahan biskut raya untuk tahun 2011 ini, iainya masih belum dipostkan lagi tetapi k1 akan mula keluarkan apabila sudah bersedia untuk menerima tempahan biskut untuk hari raya aidilfitri akan datang

k1 perasan terdapat beberapa keping gambar diblog ini hilang... waaaaa... tetapi terpaksa akur dan sabar, kalau gambar tu jumpa balik dikomputer boleh diupload semula, tapi tak pasti dimana letaknya haiss.. diharap anda semua terus memberi sokongan pada citarasawan yee 

Apa pengalaman anda semasa blog  tak dapat diguna tu.. 
perasaan risau dan mengelabah mesti ada punyerr :)

...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!