728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Saturday, May 14, 2011

Green Cream Puff


Green Cream Puff,, plan K1 mulanya nak buat Pear Perfection, berkobar-kobar semangat nak buat selepas nonton Junior Masterchef, tengok tak? budak umur 12 tahun jadi juara buat choux pastry / cream puff .. K1 suka sangat kulitnya yang berkerak-kerak gtw.. cream puff ni nampak cantik dan cukup perfect..


Bila tiba masa nak buat dan menyediakan bahan-bahan pear perfection,,, terus pula terbantut mana taknye.. die punya bahan dan step berjela cam ketaapi nampaknya kena postpone dulu leh ,,, kemudian google,  jumpa kat blog bisous A Toi cara yang seakan sama.. rasenya Rima pun teruja nak buat hee hee... tapi K1 letak juga pewarna hijau dan pandan paste supaya cream puff K1 nampak cam pear perfection but my doter said " ini green puff la miii " ngeh ngeh ngehhh..

...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!