728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Friday, April 15, 2011

Terima kasih kerana "like" citarasawan

Kakwan rasa sangat gembira bila tengok fan page citarasawan, sebab tak pernah lagi kakwan dapat sebanyak ini.. agaknya da lama tak perhatikan jumlah pengguna facebook yang LIKE page citarasawan ni, bila tengok balik.. wahhhhh banyak nye.. dulu kakwan hanya mengharapkan 1000 je, kot kot adalah yang suka baca entri kakwan ni, ni jumlah yang terpungut kakwan snap tadi


4,023.. huhu... terharu rasa, kakwan sangat berterima kasih kepada anda semua yang sudi menekan butang like untuk page citarasawan tu, kakwan mula rasa bersemangat nak buat sesuatu yang baru lagi hehe. Teruskan usaha ni jika senang untuk menyebarkan kepada kawan-kawan supaya kakwan dapat membantu lagi sesiapa yang memerlukan tips, dan kaedah memasak, resipi dan macam-macam lagi. :))) Terima kasih sangat-sangat sob sob sob

 Yang untuk follower di blogger pula naik kepada 600 Follower.. jom tengok sapekah gerangan terkini tu


Alaaa comel-comel semua :))




...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!