Cookie [false/7]

Our website uses cookies to improve your experience.

Contact Form

Dark mode Logo

Dark mode Logo

Default Image

timeago

Related Posts

×
ticker[recent/5]
Kuih Muih

Bingka Roti Berjagung


Bingka Roti Berjagung dan kuih bakar jagung, dua-dua pun sedap,,, rasanya hampir sama,, lemak manis dengan rasa jagung krim yang enakk... 

7 Comments

  1. salam kak wan.apa kabar?lama atie tk singgah kt sini..byk dah resepi yg enak2..trutama agar2 hantaran tembikai tue...cantik!

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Kak Wan ingat zara lagi tak yang pernah banyak tanya pasal coklat tu :)..
    Nak tanya la kalau nak buat almond london ke ape2 la berkaitan badam (sebiji badam @ badam cincang)nak buat cmne ek? Bakar ke goreng tanpa minyak> kalo bakar berapa lame & suhu nyer berapa ek?

    Sori kalo banyak tanya :)

    ReplyDelete
  3. Zaharah@badam bakar dlm oven lbh krg 20min ++ 160C bgantung pd kepanasan oven msg2 bila bkr tu test dlu klu isinya dh keras blehlah keluarkan dr oven.
    badam cincang/hiris goreng tanpa minyak hingga nmp perang..

    ReplyDelete
  4. Azatiesayang@bila akak dh sng nti singgah umah atie masaklah apa yg patut yerr... :)

    ReplyDelete
  5. salam kak wan.apa kabar?lama atie tk singgah kt sini..byk dah resepi yg enak2..trutama agar2 hantaran tembikai tue...cantik!

    ReplyDelete