728x90 AdSpace

Hai, Apa khabar :D
Blogger Citarasawan
tempat kakwan berkongsi tips, idea dan tempahan
Wednesday, September 1, 2010

Restaurant Cinnamon One World Hotel

Restaurant Cinnamon, One World Hotel, Bandar Utama terletak disebelah bangunan TV3,  Restaurant ini berkonsepkan gastronomi contemporary yang ringkas dan moden di bahagian dalam restaurant manakala di luar pula berkonsepkan taman terbuka dengan deruan air yang mempersona, menambahkan lagi selera makan.

Makanan yang di sediakan dari pelbagai jenis masakan Melayu, Western, Chinese, Indian, Japanese Food dan macam-macam lagi .. dengan berkonsepkan dapur terbuka, boleh lihat sendiri bagaimana chef-chef restaurant menyediakan makanan ..



Tengok Nasi Beriani dan Kambing bakar adoi doi enaknya ... tapi sayang sekali tak dapat merasainya kerana perut masih lagi tak sihat, gitu layan gambar je laa ..



Bagi yang belum pernah ke sini Buffet Ramadan harganya RM98 per head untuk dewasa dan RM49 untuk kanak-kanak boleh tahan gak lah harganya kalau makan sikit-sikit tu memang rugilah,, nak makan banyak-banyak tak larat pula ...




...
Please enable JavaScript!
Sila hidupkan Javascript!