↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


Sunday, August 1, 2010

Mini Chocolate Cheese Tarts

....


Haa.. bagaimana dengan yang ini ?   cheese ngan coklat pon sedap juga Yummy! yummmyyy ! .. kejap jer dah licin ..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Telah Berkata :

edda(",) said...

OMG!! cute dan nampak sedap...

bdaria said...

K.wan nie rajin betullah. Byk betul resepi biskut n kreatif lak tu

liza jb said...

salam kakwan kte dah cuba buat choc cheese tart ni n memang the best sgt,,,,, bleh buat jualan ni kak wan heehhehe

ijan said...

salam...kak sy nk mintak resepi mini chocolate cheese tat..cari kat sini x dpt2...asal ye...

Citarasawan said...

Ijan@sebelah gambar ada link resipi, klik kt situ dn ijan bleh dpt resipinya atau trus msk ke resipicitarasawan ok..

noni said...

Assalamualaikum kakwan,
dah cuba resepi yg sedap ni.. ada citer sikit ttg resepi kakwan ni kat my blog.
Tqvm.
kali ni nak minta izin post resepinya kat my blog pula... boleh ke?

Citarasawan said...

Noni@maceh noni krn mencuba ohyea ape nama blog noni, kakwan pun nak kenal umah noni gak.. :)

Citarasawan said...

Noni@maceh noni krn mencuba ohyea ape nama blog noni, kakwan pun nak kenal umah noni gak.. :)

noni said...

Assalamualaikum kakwan,
dah cuba resepi yg sedap ni.. ada citer sikit ttg resepi kakwan ni kat my blog.
Tqvm.
kali ni nak minta izin post resepinya kat my blog pula... boleh ke?

bdaria said...

K.wan nie rajin betullah. Byk betul resepi biskut n kreatif lak tu

Post a Comment

---------------------
Komen ↓

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas