728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sunday, August 1, 2010

    Mini Cheese Tarts


    Kali ini kakwan buat cheese tart bersaiz mini, kerana cheese tart yang bersaiz besar agak mengenyangkan takut lambat habis... bila dah buat kecil-kecil begini laju jer budak-budak makan.  Cheese Tart dengan pelbagai filling seperti blueberry, strawbery, kiwi, mango memang kena dengan selera ...  dan lagi nampak comel dan menarik jika di hidang. 

    Mini mango cheese atau ..

    Blueberry cheese ermm.. pon nak juga ...
     

    atau yang ini ... Kiwi cheese hmmm nak! nak! juga ...


    tapi di mana pegi nyer Strawberry cheese ? Errrr... sori dah abis! hee hee...

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    2 comments:

    1. Kak, bleh tak tunjuk contoh bekas/tin/ botol filling blueberry, strawberry sume tu? sebelum ni sy pkai jem je untuk filling sbb tak jumpe filling yg betul2 tu...hehe

      email ke sy ye ainin_87@yahoo.co.uk.

      ReplyDelete
    2. Aini@filing yg kwan guna d pack dlm bekas kecil tiada brand, bleh di cari di kedai bekalan bakery, acuan tart sama saja spt yg lain cuma ini bersaiz mini lebih krg duit 50Cent, Jika kwan dh ambil gambarnya nanti akn di postkan di blog ...

      ReplyDelete

    ---------------------
    Komen ↓

    Item Reviewed: Mini Cheese Tarts Rating: 5 Reviewed By: Kakwan (K1) - citarasawan
    Scroll to Top