↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas

.

Sunday, August 1, 2010

Mini Cheese Tarts

....


Kali ini kakwan buat cheese tart bersaiz mini, kerana cheese tart yang bersaiz besar agak mengenyangkan takut lambat habis... bila dah buat kecil-kecil begini laju jer budak-budak makan.  Cheese Tart dengan pelbagai filling seperti blueberry, strawbery, kiwi, mango memang kena dengan selera ...  dan lagi nampak comel dan menarik jika di hidang. 

Mini mango cheese atau ..

Blueberry cheese ermm.. pon nak juga ...
 

atau yang ini ... Kiwi cheese hmmm nak! nak! juga ...


tapi di mana pegi nyer Strawberry cheese ? Errrr... sori dah abis! hee hee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Telah Berkata :

Aini said...

Kak, bleh tak tunjuk contoh bekas/tin/ botol filling blueberry, strawberry sume tu? sebelum ni sy pkai jem je untuk filling sbb tak jumpe filling yg betul2 tu...hehe

email ke sy ye ainin_87@yahoo.co.uk.

Citarasawan said...

Aini@filing yg kwan guna d pack dlm bekas kecil tiada brand, bleh di cari di kedai bekalan bakery, acuan tart sama saja spt yg lain cuma ini bersaiz mini lebih krg duit 50Cent, Jika kwan dh ambil gambarnya nanti akn di postkan di blog ...

Post a Comment

---------------------
Komen ↓

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara




©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas