Status tempahan bulan July

Tempahan untuk bulan July telah ditutup(penuh). Untuk makluman kelas atau PJJ sila Whatsapp di 011-60603515. TQ
Monday, January 11, 2010

Kek Gula Hangus


"My fav cake" ringkas dan senang dibuat dan paling penting sedap dimakan.. tak percaya? Kak Wan boleh habiskan satu biji kek ni dalam masa satu hari.. kalau kek lain tu satu keping pun dah cukup. Ada yang panggil kek ni kek sarang lebah/semut sebab lubang-lubang dalam kek ni tapi kalau tak berlubang @ fail lah kek tu..


...