Cookie [false/7]
Our website uses cookies to improve your experience.
Rasa Pisang Sira ni bertambah sedap kalau ditambah rempah kasar spt bunga cengkih, kulit kayu manis dan bung…
Read moreSaiz 10" loyang empat segi RM20.00 Kuih lapis ini mempunyai adunan yang sama dengan kuih lapis asli…
Read moreSaiz 10" loyang empat segi RM18.00 Kuih koleh kacang atau kuih kacang hijau dibuat daripada tepung kaca…
Read moreIni adalah sebahagian dari kuih-muih tradisional melayu yang Kak Wan buat untuk tempahan samada untuk maka…
Read moreRM12.00 (20 pcs) Kuih Sago Bronok dibuat dari sagu halus @ sagu mata ikan, rasanya kenyal dan dimakan b…
Read moreLepat Pisang mempunyai adunan yang sama seperti cekodok pisang, bezanya hanya proses pembuatan iaitu mengukus…
Read moreRM12.00 (20 pcs) Apam pisang mempunyai adunan seperti kek pisang dan dikukus. Sesuai untuk hidangan petang
Read morePulut Inti kurang berlemak dan rasanya manis, enak dijadikan sarapan pagi atau hidangan sampingan waktu petan…
Read moreSorry.. this one not for sale!!! Ini pertama kali kak wan cuba resipi kuih bom, biasanya beli jer.. masak do…
Read morePulut Pagi enak dimakan sebagai sarapan pagi. Rasanya manis dan kurang berlemak kerana pulutnya dikukus denga…
Read moreRM12.00 for 20pcs Karipap adalah kueh tradisional yang sangat popular, dimakan pada bila-bila masa samada hid…
Read moreSaiz Loyang 10" x 10" RM20.00 Talam Keledek dibuat dari tepung beras dan santan di lapisan bawah da…
Read moreini kek untuk kakak, anak kedua kak wan yang menyambut birthday pada 5hb December, dah lama tak buat kek untu…
Read morekek ilham dari helikonia utk anak-anak mak long, Atih dan Uda yang berkongsi birthday pada bulan yang sama N…
Read more