↑ Iklan, Promosi dan peraduan dipaparkan diatas


.

Friday, December 25, 2009

Tempahan Kuih Muih Tradisional Melayu

....


Ini adalah sebahagian dari kuih-muih tradisional melayu yang Kak Wan buat untuk tempahan samada untuk makan bersama keluarga atau hidangan untuk tetamu di majlis-majlis keraian. Tempahan kuih muih ini boleh dibuat pada bila-bila masa.  Tempahan hendaklah di buat seminggu lebih awal dari tarikh yang di kehendaki.

Kuih muih terdiri dari kuih talam, serimuka, roti jala, kuih lapis, apam, lompang, kaswi, baulu dan banyak lagi pilihan mengikut citarasa anda namakan saja dan insyaAllah Kakwan akan memenuhi tempahan tuan puan.


Untuk tempahan sila klik pada Products & Pricing di atas untuk jenis dan harga.  Terima kasih.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post a Comment

---------------------
Komen ↓

###

Mereka juga handal! xD

My Cyber Friends

Busan? xD

Pss.. Busan? xD

Bosan tak? jom main NyanNyan game ,klik
Play!

Mainacakes

DISLAIMER

Ehem ehem..DISCLAIMER

Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. Sebarang penerbitan secara bercetak untuk tujuan komersial adalah tidak dibenarkan melainkan mendapat kebenaran dari penulis.


Segala gambar dan teks yang ada didalam blog ini hasil daripada penulis blog citarasawan(kakwan) kecuali disertakan sumber yang diambil.


HakCipta Terpelihara
©Awesome'kan blog Bisnes anda di :

  ©Tempah blog bisnes anda di : .

^ Naik Atas